ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Μεγάλη ομάδα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο γιος του Γκεόργκι Χάτζι, με αφορμή τον φιλικό αγώνα των δύο ομάδων το Σάββατο (6/9 20:00).

«Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο μόλις 16 ετών ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

«Ήταν το πρώτο μου ματς με την ομάδα. Ήμασταν καλοί και πιστεύω θα βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα» δήλωσε σχετικά με το ντεμπούτο του.

Όσον αφορά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «Τώρα έχουμε ένα φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα συνηθισμένη στα μεγάλα παιχνίδια, που έχει κατακτήσει τίτλους. Ελπίζω να νικήσουμε. Στόχος μας είναι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.