ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μειώνει τιμές, φέρνει κόσμο η PSV

Προσφορές και μειώσεις τιμών ανακοίνωσε η PSV στους φιλάθλους της ομάδας της, ενόψει των παιχνιδιών για το Europa League.

Μειώνει τιμές, φέρνει κόσμο η PSV

Συγκεκριμένα η Ολλανδική ομάδα, μη έχοντας μείνει ευχαριστημένη από την προσέλευση του κόσμου την περασμένη σεζόν, ανακοίνωσε την μείωση των τιμών των εισιτηρίων στα εντός έδρας ματς για το Europa League, ανάλογα με τον αντίπαλο, ενώ παράλληλα προσφέρει σε όσους αγοράσουν από τώρα ένα εισιτήριο για οποιονδήποτε αγώνα της ομάδας στο Europa League, θα δώσει δωρεάν το εισιτήριο για ματς κυπέλλου με την Ουτρέχτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.