ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δίελα: «Και την ψυχή μου για τον ΠΑΟ»

Η Ιωάννα Δίελα επέστρεψε την Πέμπτη μετά από 9 μήνες στο παρκέ και δηλώνει ότι θα δώσει και την ψυχή της για τον Παναθηναϊκό.

Δίελα: «Και την ψυχή μου για τον ΠΑΟ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ανυπομονούσα και είχα αγωνία είναι η αλήθεια. Ήθελα να μπω στο ματς και να αγωνιστώ. Ουσιαστικά έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ολική επιστροφή μου. Ήταν πολλοί οι εννιά μήνες που έμεινα εκτός αγωνιστικής δράσης. Στη Βούλα λίγο πριν τον τραυματισμό μου είχα βάλει τρίποντο. Με τρίποντο επέστρεψα στο φιλικό με την Αγία Παρασκευή. Ίσως αυτό να σημαίνει κάτι. Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμη. Βρίσκομαι στο στάδιο της επανένταξής, αλλά έχω ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία με τα κορίτσια» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η 24χρονη παίκτρια τόνισε: «Ένας τέτοιος τραυματισμός ωριμάζει τον αθλητή και τον κάνει να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Επιστρέφω πιο δυνατή στα παρκέ, γι’ αυτό να είναι όλοι σίγουροι. Χρωστάω κάτι στον Παναθηναϊκό και θέλω να του το προσφέρω με όλη μου την ψυχή.  Ευχαριστώ και τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξη και τους φιλάθλους για την απίστευτη συμπαράσταση»

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.