ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μπαϊράμι είναι εδώ!

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε την Βιτόρουλ σε φιλικό αγώνα με 1-0 (44' Κουτρουμπής). Θετική επανεμφάνιση ο Μπαϊράμι. Ντεμπούτο για τον Μπερίσα.

Ο Μπαϊράμι είναι εδώ!

Ο Σουηδός υπολογίζεται ως«μεταγραφή»για τον Γιάννη Αναστασίου αφού πέρσι δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ. Κόντρα στους Ρουμάνους όμως είχε καλές κινήσεις και έδειξε ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του«τριφυλλιού» έκανε και ο Μπερίσα που δεν εντυπωσίασε.

Το ματς

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο με τον Μπερίσα να κάνει ντεμπούτο.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει και να απειλήσει αλλά κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο στην αρχή του αγώνα. Οι «πράσινοι» έκαναν αρκετά λάθη και έδιναν αρκετές ευκαιρίες στους παίκτες της ρουμάνικης ομάδας να επιτεθούν.

Ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στην συνέχεια κράτησαν την μπάλα και κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη καλή στο 19’ με τον Μπερίσα να κάνει καλή ενέργεια μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός με τον Σπυρόπουλο να κάνει την σέντρα αλλά ο Μπούι να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά με το κεφάλι.

Στο «τριφύλλι» ανήκει και η επόμενη φάση με τον Μπερίσα να μην μπορεί να την ολοκληρώσει.

Θετικός ο Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι είχε καλές ενέργειες και εναλλαγές της μπάλας στο κέντρο, ενώ σε μια κούρσα που έκανε προκειμένου να κόψει μια επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ο Σουηδός φαίνεται ότι έχει γυρίσει δυνατός και πρέπει να πάρει παιχνίδια προκειμένου να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και στα επόμενα παιχνίδια.

Κουτρουμπής γκολ

Από το 30’ και μετά ο αγώνας κύλησε χωρίς την πολλή μεγάλη ευκαιρία και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες περίμεναν να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει με μια εκτέλεση φάουλ στο 43’ με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

Από ένα κόρνερ ο Παναθηναϊκός κατέφερε να προηγηθεί στο 44’ όταν Νάνο και Ντίνας συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Κουτρουμπή που πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Δυνατά στην επανάληψη

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με επιθετική διάθεση και προσπάθησε να γίνει απειλητικός με σέντρες του Νάνο, με τον Μπαλαούρου να μην ανησυχεί.

Στο 51’ ο Ντίνας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε ο Ισπανός μπακ με την μπάλα να περνάει αρκετά άουτ.

Η Βιτορούλ απειλεί

Το επόμενο δεκάλεπτο ανήκει στους φιλοξενούμενους, που έφτασαν αρκετές φορές στην περιοχή του Στιλ.

Μάλιστα οι Ρουμάνοι είχαν και δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Σε αυτό το διάστημα ο Στιλ έκανε μια καλή απόκρουση σε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα, ο Δώνης παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ όταν πήρε μια κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Μπερίσα ο… μοιραίος

Ο Παναθηναϊκός μετά το δεκάλεπτο που η Βιτόρουλ επιτέθηκε, προσπάθησε να ανέβει. Στο 62ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού ο Μπερίσα δέχτηκε την πάσα αλλά δε μπόρεσε να πλασάρει τον Μπαλαούρου που απέκρουσε.

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής και στην επόμενη φάση για τον Παναθηναϊκό, όταν έχασε το κοντρόλ της μπάλας μέσα στην περιοχή και δε μπόρεσε να πασάρει σε συμπαίκτη του.

Ψάχνοντας το δεύτερο γκολ

Στην συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε καλή κυκλοφορία στο κέντρο αλλά χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Στο 78’ οι παίκτες των «πρασίνων» συνδυάστηκαν πολύ ωραία με τον Κλωναρίδη να πλασάρει αλλά η μπάλα κάπου κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Ο Κλωναρίδης και πάλι πάσαρε στον Σπυρόπουλο μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να σουτάρει αρκετά άουτ.

Διαχείριση

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει στα υπόλοιπα δέκα λεπτά του αγώνα, έχοντας όμως την κατοχή. Οι «πράσινοι» στο διάστημα αυτό δεν δέχτηκαν φάσεις στην περιοχή τους.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να καταγράφει στα θετικά την επανεμφάνιση του Εμίρ Μπαϊράμι αλλά και οι καλές κινήσεις που είχαν οι παίκτες του, χωρίς όμως να τις μετατρέψουν σε γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Δώνης, Μπούι, Κλωναρίδης, Ντίνας, Μπαϊράμι (59′ Σταματάκης), Μπερίσα (76′ Ζέκα).

ΒΙΤΟΡΟΥΛ (Μπογκντάν Βιντίλα): Μπαλαούρου, Πάνα, Πιτ, Μαμέλε, Μπονίλα, Νταμινούτα, Μίτριτα, Χοντορογκέα, Μπενζάρ, Αντέλκοβιτς, Καστροτσέα. Έπαιξαν και οι: Σιοάμπλα, Περιού, Χάτζι, Μπόιτος, Κόμαν, Κασάπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.