ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντεμπούτο για Τούντορ

Ο Φραν Τουντόρ συμπεριλήφθηκε στην 18αδα των Νέων για την αναμέτρηση του Σαββάτου καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

Ντεμπούτο για Τούντορ

Οι Σάμιος-Μαραγκός δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Κότσαρη και τον Τζανουλίνο που είναι με την Εθνική Νέων στο Ελσίνκι αλλά θα παίξει για πρώτη φορά ο Φραν Τούντορ.

Το δελτίο του νεαρού Κροάτη εκδόθηκε στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας και τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού τιμ των πράσινων και το Σάββατο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Τούντορ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο αλλά προς το παρών εκδόθηκε δελτίο εκπαιδευόμενου και όχι επαγγελματία, άρα μέχρι τον Γενάρη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη ομάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης στην 18άδα μετέχει και ο Λάζαρος Λάμπρου ο οποίος αν παίξει θα ντεμπουτάρει και αυτός σε ματς των Νέων ενώ κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο 17χρονος Ξενόπουλος.

Η αποστολή των πράσινων αποτελείται από τους:

Ξενόπουλος, Λαμπίρης, Ζαφειράκης, Τούντορ, Ζούλης, Μυρθιανός, Λάμπρου, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. Παπανικολάου, Μπαλατσούρας, Χατζηγιοβάνης, Μπαμίχα, Μαλντίν, Χαλκιαδάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Στρατήγης, Αθανασόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...