ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάτζι: «Δεν ήρθα λόγο Τσαουσέσκου»

Ο Γκέργκε Χάτζι παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι κάποτε έφτασε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό αλλά δεν ήρθε λόγο Τσαουσέσκου.

Χάτζι: «Δεν ήρθα λόγο Τσαουσέσκου»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μία πολύ μεγάλη ομάδα με παράδοση. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου γιατί είναι νέα και μέσα από αυτά τα παιχνίδια κερδίζει εμπειρίες και βγαίνει δυνατή. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πρόσκληση και τη διεξαγωγή του φιλικού. Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο μάθαμε και κερδίσαμε πολλά. Είναι μία νέα ομάδα με νέο πλάνο και πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αναπτυχθούν οι ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι η ομάδα άφησε μια καλή εικόνα. Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να κυριαρχεί στο παιχνίδι και να πιέσει γιατί είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά και αυτά τα νέα παιδιά της ομάδας μου δείξανε καλά στοιχεία», δήλωσε αρχικά ο Γκιόργκι Χάτζι.

Για το τι έγινε και δεν πήγε στον Παναθηναϊκό: «Ήταν πριν το 1990. Όλα ήταν εντάξει για να έρθω, αλλά δυστυχώς εκείνη την εποχή ο Τσαουσέσκου και το καθεστώς δεν με άφησαν να έρθω. Αυτό ήταν και μετά βρέθηκα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αγάπη που του έδειξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Βαρδινογιάννη γιατί με ήθελε πάρα πολύ. Από το 1987 μέχρι το 1990 είχα έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και θέλω να τον ευχαριστήσω για ότι έχει κάνει για εμένα και την οικογένεια μου. Μετά έκανα μια σημαντική καριέρα. Έτσι ήταν να γίνει. Μπορεί στο μέλλον, αν ασχοληθώ ξανά με την προπονητική».

Για τον γιο του: «Είναι ένα παιδί 15 χρονών και οκτώ μηνών και έπαιξαν σε ένα παιχνίδι όπου ήταν υψηλών απαιτήσεων. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καλή τεχνική. Θέλει σωματική ανάπτυξη αλλά αυτό θα έρθει μέσα από τη διάρκεια».

Για το Ελλάδα – Ρουμανία: «Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η Ελλάδα έχει κάποια πλεονεκτήματα. Για τη Ρουμανία πλεονέκτημα είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Επιπλέον έχει τον ίδιο προπονητή σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου θα είναι το πρώτο της παιχνίδι με τον Ρανιέρι. Τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Νοεμβρίου. Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Και οι δύο ομάδες δεν θα θέλουν να χάσουν. Η άποψη μου είναι ότι θα έρθει ισοπαλία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...