ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερίσα: «Καλύτερος στα επόμενα ματς»

Ο Βαλμίρ Μπερίσα έκανε το ντεμπούτο του χθες στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιτορούλ, τονίζοντας σε δηλώσεις του μετά το ματς, ότι στα επόμενα ματς θα παρουσιαστεί βελτιωμένος.

Μπερίσα: «Καλύτερος στα επόμενα ματς»

Ο νεαρός φορ, δεν είχε καλή απόδοση, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς και χρειάζεται χρόνο, ενώ τόνισε ότι τον έχουν αγκαλιάσει όλοι στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερίσα:

«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Αγωνίστηκα για 75 λεπτά και νομίζω ότι πήγα αρκετά καλά. Δεν σκόραρα, αλλά ήταν μόλις το πρώτο ματς και το σημαντικό είναι πως δουλέψαμε καλά μέσα στο γήπεδο».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 83.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως αισθάνεσαι μετά από δύο εβδομάδες στο σύλλογο;

«Νιώθω πολύ καλά. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Με έχουν κάνει όλοι να νιώθω άνετα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό».

Τι σου ζήτησε ο κ. Αναστασίου πριν μπεις στο γήπεδο;

«Αυτό που μου είπε είναι πως πρέπει να είμαι χαλαρός και να διασκεδάσω το παιχνίδι. Και φυσικά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου».

Νομίζεις ότι θα καταφέρεις να προσφέρεις κάποια γκολ στον κόσμο του Παναθηναϊκού; «Σίγουρα! Απλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμα γιατί είμαι νέος εδώ. Δεν ήταν πολύ καλό το παιχνίδι που έκανα, αλλά πιστεύω ότι στα επόμενα θα είμαι πολύ καλύτερος».

Πόσο χρόνο θα χρειαστείς για να βρεθείς στο 100%;

«Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Ένιωσα καλά στο γήπεδο. Είχα μία καλή κεφαλιά προς το τέρμα, η οποία δεν έγινε γκολ. Την επόμενη φορά θα είναι γκολ, οπότε πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πανέτοιμος για να προσφέρω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...