ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαϊράμι: «Αισθάνομαι καλά… πρέπει να βελτιωθώ»

Ο Εμίρ Μπαϊράμι αγωνίστηκε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Βιτορούλ χθες στη Λεωφόρο, τονίζοντας πως η παρουσία του στο γήπεδο, είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν, αυτή τη στιγμή.

Μπαϊράμι: «Αισθάνομαι καλά… πρέπει να βελτιωθώ»

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά για διάφορους λόγους ο καθένας, να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, στην φιλική αναμέτρηση με τη Ρουμανική Βιτορούλ.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Σουηδός Εμίρ Μπαϊράμι, έναν ποδοσφαιριστή που έχουν κοντέψει να… ξεχάσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, λόγω της μακράς απουσίας του, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Ο Σουηδός έπαιξε καλά και έδειξε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο 100%, κάνοντας τον Αναστασίου να χαμογελάει από ικανοποίηση.

Ο Μπαϊράμι μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ρουμάνους, τονίζοντας πως χρειάζεται χρόνο ακόμα, ωστόσο το σημαντικό για αυτόν, είναι να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο…

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω καλά. Χρειάζομαι λίγο βελτίωση στο ρυθμό και στην έκρηξη. Πρέπει να βελτιώσω και άλλα πράγματα. Βέβαια για το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης, αισθάνομαι καλά που μπήκα ξανά στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Για το αν αισθάνεται ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει: «Είναι δύσκολο να το πεις. Ήταν μια δοκιμασία για μένα, για να δω πως αντιδρά ο οργανισμός μου μετά από ένα παιχνίδι. Εάν το σώμα μου αντιδρά καλά τότε πιθανώς θα είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ποιο θα είναι αυτό δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή».

Για τη θέση που θα αγωνίζεται, δεδομένου ότι έπαιξε και ακραίος, αλλά περισσότερη ώρα ως επιτελικός, πίσω από τον φορ: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο, να παίζω. Ξεκίνησα ως εξτρέμ, άλλαξα μετά. Δεν με πειράζει πού θέλει ο προπονητής να παίζω αρκεί να παίζω. Εάν θέλει να παίξω στα άκρα, θα παίξω εκεί. Εάν θέλει να παίξω «δεκάρι», θα παίξω και θα κάνω ότι είναι καλύτερο για την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...