Μπάσκετ

Η ώρα του «μονταρίσματος»

Η ώρα του «μονταρίσματος»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τα φιλικά να είναι προ των πυλών ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Οι νταμπλούχοι αυτή την εβδομάδα θα συμμετάσχουν  στο πρώτο φιλικό τουρνουά (12-14/9) που θα γίνει στο Στρασβούργο. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Στρασμπούρ, Μπάγερν (αντίπαλος και στον όμιλο της Euroleague) και Ερυθρό Αστέρα.

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου το τριφύλλι θα πάει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά προς τιμή του Νίκου Γκάλη.

Το ταξίδι θα συνεχιστεί με προορισμό το Κάουνας (27-28 Σεπτεμβρίου) όπου ο Παναθηναϊκός θα παρευρεθεί στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για την συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυση της.

Το τελευταίο τουρνουά θα είναι στις αρχές Οκτωβρίου (4-5/10) στη Μόσχα, καθώς το Τριφύλλι θα είναι στο “Gomelsky Cup” που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό καθώς η ομάδα τρεις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου στην έναρξη ουσιαστικά της αγωνιστικής σεζόν.

Exit mobile version