ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα για το μπέιζμπολ

Ήττα με 12-8 από τους Leaders γνώρισε το τμήμα μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού.

Ήττα για το μπέιζμπολ

Το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει κάτι αφού  οι «πράσινοι» παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Την επόμενη αγωνιστική, που είναι στις 28 Σεπτεμβρίου, το τριφύλλι αντιμετωπίζει τον Μίλωνα και θέλει μια καλή εμφάνιση προκειμένου να μπει στην φάση των πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στον πρώτο γύρο της τελικής φάσης ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Τομ Μαζαράκης μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» υποστήριξε ότι η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του.

«Δυστυχώς, δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα και γενικά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Όλα πήγαιναν ευνοϊκά για την ομάδα της Βουλιαγμένης, σε αντίθεση με εμάς, που δεν μας βγήκε τίποτα από αυτά που είχαμε προετοιμάσει στο παιχνίδι. Όλα πήγαν στραβά. Δεν πειράζει όμως γιατί κρατάμε ακόμα την δεύτερη θέση στην βαθμολογία και συνεχίζουμε δυναμικά στα επόμενα παιχνίδια» ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...