ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετανιωμένος ο Αμπέντ

Μετάνιωσε για την απόφασή του να παραμείνει στην Νιουκάστλ, ο Μεχντί Αμπέντ σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα. Τάσεις επιστροφής από τον Αλγερινό.

Μετανιωμένος ο Αμπέντ

Ο ποδοσφαιριστής προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες που περίμενε στην Αγγλία εμφανίζεται απογοητευμένος από την επιλογή του σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν επεδίωξε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αφού ήθελε να πάρει την ευκαιρία του στην Πρέμιερ Λιγκ γι’ αυτό και δεν πίεσε καθόλου τις «καρακάξες» προκειμένου να τον αφήσουν να φύγει.

Όπως φαίνεται όμως το κλίμα έχει αλλάξει για τον Αλγερινό με την εφημερίδα να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι σε συνομιλίες που έχει με τους πρώην συμπαίκτες του τους εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει. Μάλιστα επισημαίνεται το ενδεχόμενο να ζητήσει να φύγει τον Ιανουάριο με προορισμό το Κορωπί.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.