ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Ολυμπιακός δημιουργεί σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες»

Φοβερές καταγγελίες από τον πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή. Τι υποστήριξε για τον Ολυμπιακό αλλά και την ΕΠΟ.

«Ο Ολυμπιακός δημιουργεί σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες»

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον Σκάι» ο κύριος Βέλλης στην ένορκη κατάθεση που έδωσε στο πλαίσιο της έρευνα του εισαγγελέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο υποστήριξε:

«Αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί πεποίθησή μου είναι ότι η σωτηρία ή ο υποβιβασμός της ομάδας μου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την αγωνιστική της συμπεριφορά, αλλά κατά την άποψή μου από μια ομάδα ανθρώπων που διοικεί ουσιαστικά την ΕΠΟ και συγκεκριμένα από τους Κουρίδη, Παπακωνσταντίνου, Προύντζο κ.α, οι οποίοι δίνουν εντολές σε διαιτητές, όπως τους Αμπάρκιωλη και Κάμπατξη κ.α, να ευνοήσουν συγκεκριμένες ομάδες. Ο Ολυμπιακός με την πολιτική του δανεισμού των παικτών, αν και νόμιμη, δημιουργεί σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες που ωφελούνται όπως ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης και ο Πανιώνιος».

Στην συνέχεια αποκάλυψε σχετικά με την ομάδα του Πειραιά: «Το προηγούμενο καλοκαίρι μου προτάθηκε από τον Ολυμπιακό να αποκτήσουμε ως δανεικό πολύ γνωστό και ιδιαίτερα ικανό ποδοσφαιριστή που άνηκε στον Ολυμπιακό, καθώς και να προσληφθεί από τον Απόλλωνα προπονητής της επιλογής του Ολυμπιακού, παλιός παίκτης αυτής της ομάδας. Απέρριψα αυτές τις προτάσεις επειδή επιθυμούσα να αποφευχθεί σχέση εξάρτησης της ομάδας μου από τον Ολυμπιακό».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.