ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πολωνός» ο Σλότερ

Πολωνικό διαβατήριο αναμένεται να πάρει το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ.

«Πολωνός» ο Σλότερ

Το θέμα αποκάλυψε η πολωνική ιστοσελίδα «Gazeta Wyborcza» που αναφέρει πως ο Σλότερ έχει έρθει σε επαφή με στελέχη της ομοσπονδίας προκειμένου να αποκτήσει πολωνική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην ίδια ιστοσελίδα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γκρεγκόρ Μπαχάνσκι ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού πληροί τα αγωνιστικά κριτήρια για να πάρει το διαβατήριο, ενώ ο γενικός γραμματέας Γιάτσεκ Γιακουμπόφσκι έκανε λόγο για υπογραφή συμφωνητικού ώστε ο Σλότερ ν’ αγωνιστεί με την εθνική Πολωνίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.