ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θλάση ο Σλότερ, στην Αθήνα αύριο ο Γκιστ

Άσχημα νέα για τον Έι Τζέι Σλότερ που υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Τζέιμς Γκιστ.

Θλάση ο Σλότερ, στην Αθήνα αύριο ο Γκιστ

Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για διάστημα 20 ημερών.

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, αύριο (10/9) αναμένεται στην Αθήνα ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα συμμετάσχει και στην απογευματινή προπόνηση.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός απουσίαζε με άδεια στις ΗΠΑ, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 75.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.