ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Με 300 «πιστούς» κόντρα στον Πλατανιά

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κρήτη και με παρουσία των αρμόδιων φορέων, αποφασίστηκε να δοθούν 300 εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής.

Με 300 «πιστούς» κόντρα στον Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Χανιά η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, παρουσία ανθρώπων των γηπεδούχων, της Σούπερ Λίγκας, της Αστυνομίας και του «τριφυλλιού», που εκπροσώπησαν οι Αποστόλης Κασκάνης και Σπύρος Βλάχος.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να δοθούν στο «τριφύλλι» 300 εισιτήρια, τα οποία θα τιμώνται έναντι 15 ευρώ και θα διατεθούν από τον σύνδεσμο της Θύρας 13 στα Χανιά στους Παναθηναϊκούς της Κρήτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ