ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξτρα προπόνηση σε Μπερίσα

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να είναι έτοιμος ο Μπερίσα μετά την επόμενη διακοπή και για το λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής κάνει έξτρα προπόνηση στα τελειώματα με τον Στηβ Ρούτερ.

Έξτρα προπόνηση σε Μπερίσα

Ο Βαλμίρ Μπερίσα αγωνίστηκε το Σάββατο με την Βιτορούλ και φάνηκε ότι του έλειπαν αγωνιστικά λεπτά. Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα«Sportday»,  έχει στήσει ολόκληρο σχέδιο γύρω από τον Σουηδό επιθετικό.Ο Στιβ Ρούτερ, είναι αυτός που έχει αναλάβει την έξτρα προπόνηση του Μπερίσα στο Κορωπί. Ο Σουηδός νεαρός επιθετικός προπονείται στα τελειώματα των φάσεων με σέντρες από τα δεξιά και τα αριστερά μετά από κάθε προπόνηση.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του  ο 18χρονος επιθετικός να αγωνιστεί για τα επόμενα 2-3 ματς με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Αυτό θα γίνει ώστε ο Μπερίσα να πάρει λεπτά στα πόδια του και να αρχίσει να βρίσκεται σε έναν αξιόλογο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς με δεδομένη την απουσία του Μάρκους Μπεργκ θα του εμφανιστεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σύντομα στην πρώτη ομάδα.

Τέλος ο Μπερίσα έχει δέσει από την πρώτη στιγμή με τον Εμίρ Μπαϊράμι καθώς τον γνωρίζει αρκετά καλά ενώ οι δυο τους έρχονται και φεύγουν μαζί από το προπονητικό κέντρο των πρασίνων. Ο Μπαϊράμι έχει αναλάβει να βοηθήσει τον νεαρό επιθετικό να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με λίγα λόγια, στο «τριφύλλι» θεωρούν πως ο Σουηδός επιθετικός θα είναι έτοιμος να βοηθήσει από τις 19 Οκτωβρίου και αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...