ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ντονάς: «Δεν δέχομαι συμβιβασμούς»

Ο πρώην βολεϊμπολίστας των πρασίνων, Στάθης Ντόνας, αφού διάβασε την ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ των πρασίνων τόνισε ότι δεν δέχεται συμβιβασμούς.

Ντονάς: «Δεν δέχομαι συμβιβασμούς»

Αναλυτικά η δήλωση του Στάθη Ντονά:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με τις οφειλές του προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Ουδέποτε συναίνεσα στο να γίνει η αποπληρωμή του χρέους με διακανονισμό, παρ’ όλα αυτά ο κ. Αθλητικός Δικαστής ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιήσει τη καταβολή 20.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την προσκόμιση 2 (δύο) εγγυητικών επιταγών τραπέζης Νοεμβρίου 2014 και Απριλίου 2015 στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έκβαση της χθεσινής δίκης κατά τον Παναθηναϊκό πήρε διαφορετική τροπή καθώς προσκόμισαν 3 (τρείς) συναλλαγματικές Δεκεμβρίου 2014, Μάρτιου 2015 και Αύγουστου 2015 και κατατέθηκαν 15.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα οποία τελικώς παρανόμως δεν μου δόθηκαν. Με αυτό το τρόπο δεν κατέστει δυνατό να εγγυηθεί η καταβολή της οφειλής μελλοντικά και γι’αυτό το λόγο πήρε η δίκη αναβολή για σήμερα 10/09/2014.

‘Όπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός δεν προσκόμισε εγγυητικές επιταγές τραπέζης  όπως αυτό ζητήθηκε από τον κ. Αθλητικό Δικαστή με αποτέλεσμα να μην δεχτεί τη λύση της υπόθεσης. Προσωπικά ζητώ την άμεση καταβολή της οφειλής και δεν δέχομαι κανενός είδους διακανονισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...