Όσο αγωνιζόταν ήταν το ηγέτης τους και ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους!

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς, δεν θα μπορούσε να… ξεχάσει τα 12 χρόνια θητείας του στους Ατλάντα Χοκς και τώρα η ομάδα μένει ακέφαλη βγαίνει μπροστά!

Σύμφωνα με τις αμερικανικές ιστοσελίδες ο Ντομινίκ Γουίλκινς πρόκειται να είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μετά την αποχώρηση του Μπρους Λέβενσον, μετά τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε και την γνωστοποίηση της πρόθεσής του να πουλήσει την ομάδα.

«Πολλές πηγές από το ΝΒΑ αναφέρουν ότι ο Ντομινίκ έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης των Ατλάντα Χοκς, ενώ έχει ήδη προεγκριθεί για κάτι τέτοιο από τον ΝΒΑ», αναφέρουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και προσθέτουν ότι ο πάλαι ποτέ μεγάλος αστέρας της ομάδας έχει την στήριξη από μεγάλο γνωστό επιχειρηματία ο οποίος τον θεωρεί ως τον ιδανικό άνθρωπο για να οδηγήσει του Ατλάντα Χοκς και πάλι στη δόξα.

Μέχρι τώρα ο Γουίλκινς δεν έχει πάρει θέση στα δημοσιεύματα αυτά, ωστόσο μέσω του προφίλ του στο twitter απλώς έκανε γνωστό ότι σύντομα θα εκδώσει ανακοίνωση στην οποία θα ξεκαθαρίζει τα πάντα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου