ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Δεν ξεχνάει η Θύρα 13 τους Πάρη και Αποστόλη

Την προσεχή Κυριακή στις 12:00 στο Κοιμητήριο του Βύρωνα, θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο στη μνήμη του Πάρη και του Αποστόλη.

Δεν ξεχνάει η Θύρα 13 τους Πάρη και Αποστόλη

Οι δύο αδικοχαμένοι νεαροί φίλοι του Παναθηναϊκού, είχαν χάσει τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εθνική οδό στην επιστροφή από την Κομοτηνή μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στον Πανθρακικό.

Την Κυριακή συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον άδικο χαμό τους και η Θύρα 13 μέσω της επίσημης σελίδας της δεν τους ξεχνάει, ανακοινώνοντας σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, πως πρέπει να βρεθούν και να τιμήσουν τον Πάρη και τον Αποστόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στο Κοιμητήριο του Βύρωνα θα τελεσθεί το μνημόσυνο στη μνήμη του Πάρη και του Αποστόλη, που χάσανε τη ζωή τους τα ξημερώματα της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου του 2009, στην επιστροφή από την Κομοτηνή, μετά το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE