ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Δικαίωση για το «τριφύλλι»

Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός στην εκδίκαση της υπόθεσης του Στάθη Ντονά, καθώς ο αθλητής δέχθηκε το διακανονισμό που του προτάθηκε.

Δικαίωση για το «τριφύλλι»

Ελεύθερος να κάνει μεταγραφές για τη σεζόν που ξεκινάει είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Στάθης Ντονάς έκανε δεκτό τον διακανονισμό που είχε προτείνει ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για σταδιακή εξόφληση των οφειλών του «τριφυλλιού» προς τον παίκτη.

Η πλευρά του βολειμπολίστα παραιτήθηκε από κάθε απαίτηση που είχε σε βάρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. και πλέον το «τριφύλλι» μπορεί να προχωρήσει το πλάνο του για τη νέα σεζόν, έχοντας μπροστά του το έργο της απόκτησης παικτών και της αδειοδότησης, όπως άλλωστε πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα Τ.Α.Α. της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Το παρόν στην εκδίκαση της υπόθεσης έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην ΕΣΑΠ, Δημήτρης Κάσσαρης.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.