ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγοράζει τους Χοκς ο Ντομινίκ

Τους Ατλάντα Χοκς σκέφτεται να αγοράσει ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, Ντομινίκ Γουίλκινς.

Αγοράζει τους Χοκς ο Ντομινίκ

Όσο αγωνιζόταν ήταν το ηγέτης τους και ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους!

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς, δεν θα μπορούσε να… ξεχάσει τα 12 χρόνια θητείας του στους Ατλάντα Χοκς και τώρα η ομάδα μένει ακέφαλη βγαίνει μπροστά!

Σύμφωνα με τις αμερικανικές ιστοσελίδες ο Ντομινίκ Γουίλκινς πρόκειται να είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μετά την αποχώρηση του Μπρους Λέβενσον, μετά τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε και την γνωστοποίηση της πρόθεσής του να πουλήσει την ομάδα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πολλές πηγές από το ΝΒΑ αναφέρουν ότι ο Ντομινίκ έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης των Ατλάντα Χοκς, ενώ έχει ήδη προεγκριθεί για κάτι τέτοιο από τον ΝΒΑ», αναφέρουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και προσθέτουν ότι ο πάλαι ποτέ μεγάλος αστέρας της ομάδας έχει την στήριξη από μεγάλο γνωστό επιχειρηματία ο οποίος τον θεωρεί ως τον ιδανικό άνθρωπο για να οδηγήσει του Ατλάντα Χοκς και πάλι στη δόξα.

Μέχρι τώρα ο Γουίλκινς δεν έχει πάρει θέση στα δημοσιεύματα αυτά, ωστόσο μέσω του προφίλ του στο twitter απλώς έκανε γνωστό ότι σύντομα θα εκδώσει ανακοίνωση στην οποία θα ξεκαθαρίζει τα πάντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.