ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο: «Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης»

Για τις εμπειρίες του απ’ την Εθνική Ελπίδων, αλλά και απ’ όσα είδε στην Ανδρών μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέφανος Καπίνο.

Καπίνο: «Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης»

Ο διεθνής τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις εμπειρίες που απέκτησε η ομάδα απ’ την παρουσία της στα προκριματικά, τονίζοντας πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να σταθούν στην ανδρική ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, αλλά και για την μεταγραφή του στη Μάιντς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο:

Για τον χθεσινό αποκλεισμό της Εθνικής Ελπίδων: 

«Όχι δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Όλα εμπειρίες είναι… Ήταν κάτι δύσκολο. Ήταν μια φουρνιά παιδιών, είμαστε έξι χρόνια μαζί και ουσιαστικά τελειώνει. Είναι πρωτόγνωρο να μην βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι έφταιξε:

«Ήμουν σε λίγα παιχνίδια με την ομάδα αυτή και αποδίδω τον αποκλεισμό στην απουσία κάποιων παικτών από την ομάδα σε κρίσιμα παιχνίδια. Έχουμε καταφέρει πολλά σαν ομάδα και με τον κόουτς, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Και αγωνιστικά και μη. Βέβαια υπάρχουν παιδιά. Έχουμε αποδείξει ότι υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες. Οπότε και αρκετοί παίκτες από την Ελπίδων μπορούν να περάσουν στην Ανδρών και εκεί θα φτιαχτεί κάτι νέο και καλό».

Για την Εθνική ανδρών και το πρώτο της παιχνίδι -αυτό με την Ρουμανία:

«Η μετάβαση στην νέα ομάδα στην Ανδρών δεν είναι εύκολη. Ο προπονητής είχε μια εβδομάδα να περάσει τη φιλοσοφία του, πράγμα πολύ δύσκολο. Εγώ δεν είδα κάτι το λανθασμένο. Δούλεψε το παιχνίδι και έδειξε μεγάλη θέληση για να προσφέρει στην Εθνική».

Για την μεταγραφή του στη Μάιντς: 

«Ήταν ένα μεγάλο βήμα. Στάθηκα λίγο άτυχος στα παιχνίδια. Μείναμε εκτός Ευρώπης και στο Κύπελλο ήμουν τραυματίας. Μείνανε μόνο τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.