ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Το τουρνουά των υποδομών

Από τους Παναθηναϊκό, Έσπερο, Πανιώνιο και Περιστέρι θα συνδιοργανωθεί το τουρνουά των υποδομών την φετινή σεζόν.

Το τουρνουά των υποδομών

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο, Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι ονόματα που μπορούν να εγγυηθούν ακόμα καλύτερες ημέρες για τη διοργάνωση αυτού του φιλόδοξου τουρνουά για τις υποδομές basketball.

Φυσικά, η επιτυχία του φετινού τουρνουά basketball υποδομών ανήκει σε όλους τους Συλλόγους που τιμούν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Εμείς από την πλευρά μας, ακόμα πιο δυνατοί, ελπίζουμε ότι αυτή την αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσουμε για την ακόμα καλύτερη διεξαγωγή του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE