ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Υψηλοί στόχοι για την πυγμαχία

Υψηλούς στόχους θέτουν για το τμήμα της πυγμαχία οι ιθύνοντες του τμήματος σε δηλώσεις τους μετά τον καθιερωμένο αγιασμό.

Υψηλοί στόχοι για την πυγμαχία

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠ Περικλής Τριακλιώτης που σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να τον προλάβουμε. Τρέχει πολύ μπροστά. Θέλοντας να επιβραβεύσουμε όλη αυτή την προσπάθεια, αποφασίσαμε να δώσουμε τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ανδρών-γυναικών για να πραγματοποιηθεί στον «Τάφο του Ινδού». Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης με την σειρά του έθεσε τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: «Στόχοι μας σε πρώτη φάση είναι το πρωτάθλημα Ενόπλων, με τρεις αθλητές πρώτα ο Θεός και πάμε μετά για το τέλος του χρόνου για το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Είναι μεγάλη στιγμή και τιμή για το Σύλλογο μετά από 38 χρόνια, που τότε το είχαμε κατακτήσει στον Τάφο του Ινδού με έξι χρυσά μετάλλια. Ο Π.Α.Ο. είχε μείνει πίσω. Τώρα γυρίζουμε σελίδα. Με ακαδημίες για τα παιδάκια και με πολλά προνόμια. Ο επόμενος στόχος θα είναι η Ευρώπη».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.