ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Σκόρπισαν» την Καλλονή οι Νέοι

Καταιγιστική εμφάνιση από τους Νέους του Παναθηναϊκού που επικράτησαν εκτός έδρας της Καλλονής με 5-1. Σκόραρε ο Μπερίσα.

«Σκόρπισαν» την Καλλονή οι Νέοι

Οι «πράσινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Μυτιλήνης αφού μπήκαν αποφασισμένοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Βαλμίρ Μπερίσα που αγωνίστηκε με τους Νέους προκειμένου να βρει αγωνιστιικό ρυθμό «έσπασε το ρόδι» σκοράροντας με σουτ μέσα από την περιοχή. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Μπαλατσούρας (2), Λάμπρου και Μαλντίν.

Να σημειώσουμε ότι στα τελευταία λεπτά ο Μαλντίν έπαιξε αντί του Κότσαρη που τραυματίστηκε στον αστράγαλο, αφού οι «πράσινοι» δεν είχαν άλλες αλλαγές.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Τούντορ (55′ Αθανασόπουλος), Μυρθιανός, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μπαλατσούρας, Χατζηγιοβάννης (60′ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος Β., Μπερίσα,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE