ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον «Τάφο του Ινδού» το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στον «Τάφο του Ινδού», θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας, αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Περικλής Τρικαλιώτης, κατά την παρουσία του στην επίσημη «πρώτη» του τμήματος.

Στον «Τάφο του Ινδού» το Πανελλήνιο πρωτάθλημα | panathinaikos24.gr

Θέλοντας να επιβραβεύσει τους ανθρώπους του τριφυλλιού για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να επαναφέρουν το άθλημα εκεί που του αρμόζει, η ΕΟΠ ανέθεσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ανδρών και γυναικών στον Παναθηναϊκό.

Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic)
Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic) 3.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την είδηση αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Περικλής Τρικαλιώτης, κατά την παρουσία του στην εκδήλωση για την έναρξη των προπονήσεων για την τρέχουσα σεζόν την Παρασκευή το βράδυ.

Παράλληλα ο γ.γ προχώρησε και σε δηλώσεις, τονίζοντας πως το τμήμα πυγμαχίας του τριφυλλιού, μέσα από την καθοδήγηση του Γιάννη Αιδινιώτη, έχει ξεφύγει πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους συλλόγους και γι’ αυτό το λόγο η Ομοσπονδία θέλησε να τον επιβραβεύσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Περικλής Τρικαλιώτης:

«Τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να τον προλάβουμε. Τρέχει πολύ μπροστά. Θέλοντας να επιβραβεύσουμε όλη αυτή την προσπάθεια, αποφασίσαμε να δώσουμε τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ανδρών-γυναικών για να πραγματοποιηθεί στον «Τάφο του Ινδού». Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close