ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είναι ντροπή μας»

Στην ανικανότητα των πράσινων, να μετουσιώσουν την υπεροχή τους με γκολ, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Μυτιλήνη.

«Είναι ντροπή μας»

Φανερά απογοητευμένος ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τελευταίο σφύριγμα τόνισε πως είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό που δεν μετέφρασε την υπεροχή του σε γκολ, ενώ για τη φάση με τον Κλωναρίδη επεσήμανε πως θα δει την δει ξανά και αν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δεν βάλαμε γκολ, αυτό έφταιξε. Κάναμε τόσες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Είναι ντροπή μας» τόνισε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» και κατέληξε αναφερόμενος στη φάση του Κλωναρίδη. «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά θεωρώ ότι η φάση ήταν αποβολή. Θέλω να δω τη φάση κι αν έχω άδικο θα ζητήσω συγνώμη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.