ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα Media Activities της αναμέτρησης με την Ντιναμό

Στην ανακοίνωση αυτή της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνονται οι συνεντεύξεις τύπου αλλά και οι προπονήσεις τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Ντιναμό.

Τα Media Activities της αναμέτρησης με την Ντιναμό

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η αποστολή της Ντιναμό Μόσχας θα φτάσει στην Αθήνα με πτήση charter την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα, στις 19:30 στην αίθουσα Τύπου του Απόστολος Νικολαϊδης, ενώ η προπόνησή της θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο στις 20:00.

Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου θα πραγματοποιηθεί στις 16:45 στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων των Ελλήνων και ξένων εκπροσώπων του Τύπου, θα γίνει την ίδια ημέρα (Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου) από τις 16:30 έως τις 19:30 στην αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

Επισημαίνεται πως δεν πρόκειται να επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε κανέναν μη διαπιστευμένο δημοσιογράφο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.