ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κράτησαν τα… προσχήματα

Πλάκα είχε ο Γιάννης Μαντζουράκης διαμαρτυρόμενος για τον έξτρα χρόνο που έδωσε ο τέταρτος. Πάντως οι διαιτητές σ' αυτό τον τομέα ήταν «σωστοί», αφού σ' ανάλογες περιπτώσεις πέρσι (με Εργοτέλη και Απόλλωνα π.χ) δεν έδωσαν περισσότερα από τρία λεπτά παραπάνω χρόνο αγώνα.

Κράτησαν τα... προσχήματα

Κωμικοτραγικό για μια ακόμα φορά το φαινόμενο οι αντίπαλοι να πέφτουν στο χορτάρι σαν…πυροβολημένοι. Ειδικά μετά το 70΄ ζήτημα είναι να πόσα λεπτά “καθαρού” ποδοσφαίρου παίχτηκαν, αφού οι γηπεδούχοι περισσότερο ξαπλωμένοι ήταν ζητώντας και τα ρέστα σε μερικές περιπτώσεις. ΟΚ, κατανοητό ο “μικρός” να επιστρατεύσει και πονηριά για να πάρει αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον μην προκαλείς σε ζωντανή μετάδοση (όπως καλή ώρα ο Μαντζουράκης) ορμώντας στον 4ο κάνοντάς του παράπονα για τα έξι λεπτά του έξτρα χρόνου που κανονικά έπρεπε να είναι διπλάσια!

Τουλάχιστον στη Μυτιλήνη κρατήθηκαν τα προσχήματα (…λέμε τώρα), αφού νωπές είναι ακόμα οι μνήμες των περσινών αγώνων με Εργοτέλη (εντός), Απόλλωνα( Ριζούπολη) όπου οι καθυστερήσεις ήταν ασταμάτητες, με τον τερματοφύλακα Στοϊκοβιτς στην πρώτη περίπτωση να πρωτοπορεί στο “φάγωμα” χρόνου αφού σε κάθε σέντρα, τζαρτζάρισμα ή επέμβαση που έκανε έκανε τον ψόφιο κοριό!

Ήταν τότε που ο Αναστασίου έκανε λόγο για τους… ελεύθερους σκοπευτές του Κιέβου!

Δημήτρης Στρατής  

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ