ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τους λείπει ο ρυθμός

Όταν οι ποιοτικότεροι παίκτες (Πέτριτς, Μπαϊράμι) πάνε να ορθοποδήσουν, άλλοι βρίσκονται στην Αθήνα (Πράνιτς, Μπεργκ) τότε (και με την διαιτησία κόντρα) δεν προκαλεί εντύπωση η απώλεια βαθμών από μικρομεσαίες ομάδες.

Τους λείπει ο ρυθμός

Προσπαθούν να ξαναγίνουν ποδοσφαιριστές Μλάντεν Πέτριτς, Εμίρ Μπαϊράμι κι ο Παναθηναϊκός θέλοντας και μη είναι αναγκασμένος να τους στηρίξει μέχρι να τελειώσουν τα συμβόλαιά τους αφού  δεν περισσεύει ούτε ευρώ για «σπάσιμο» συμφωνιών κι αποζημιώσεις. Ο Κροάτης κι ο Σουηδός είναι ακριβώς στην ίδια εκκίνηση με τους Μέντες, Πράνιτς, Μπεργκ πέρσι, άπαντες βρέθηκαν στα μέρη μας μετά από μεγάλο “άραγμα” στις προηγούμενες ομάδες τους.

Ο Πέτριτς είναι μεν μέσα στις φάσεις αλλά έχει χάσει πολλές ευκαιρίες κι αυτό τον «στοχοποιεί» μιας και κουβαλά πολύ «βαρύ» όνομα. Με την Καλλονή είχε τα καλύτερα σουτ (μαζί με τον Κλωναρίδη που είδε τον Χογκ να του στερεί γκολάρα στο ξεκίνημα της επανάληψης), κόντρα στον Πανιώνιο ήταν «μέσα» στη φάση του 1-1 και σκόραρε το δεύτερο τέρμα, πιθανότατα να εκτίθεται παίζοντας 90 λεπτά (η ποιότητά του φανερώνει πως θα ήταν σούπερ παίζοντας ως 12ος παίκτης), έλα όμως που χτύπησε ο Μπεργκ κι άλλο «εννιάρι» δεν υπάρχει!

Ο Μπαϊράμι από την άλλη πέρασε μεγάλο λούκι με την μέση του γι αυτό δεν απορήσαμε βλέποντάς τον να κοντρολάρει κι η μπάλα να του φεύγει 1-2 μέτρα μακριά!  Στο β΄ ημίχρονο όσο κινούνταν δεξιά, έχοντας τον τραγικό Μπούρμπο στην πλάτη, μας ήρθαν στο μυαλό εικόνες της χειρότερης «ζερβής» πτέρυγας που αντικρίσαμε ποτέ στον Παναθηναϊκό, με τους ανυπέρβλητους Μίκαελ Νίλσον και «Τσιρόλα» (κατά κόσμον Σεμπάστιαν Ρομέρο) να ταλαιπωρούν τα μάτια και τα…στομάχια μας για κάμποσους μήνες!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.