ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έκανε μοιραίο λάθος στο γκολ της Καλλονής κι αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του. Μένει να δούμε αν θα βιώσει τα περσινά όταν ο Αναστασίου τον κράτησε δύο μήνες «στον πάγο» μέχρι να συνέλθει.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ξεκίνησε τη σεζόν όπως πέρσι, τύπου «ούτε κρύο, ούτε ζέστη». Στην περασμένη πρεμιέρα αναδείχθηκε MVP κόντρα στον Παναιτωλικό, κερδίζοντας το πέναλτι, κυριαρχώντας σε έδαφος/αέρα. Ομοίως φέτος είχε μια ενθαρρυντική αρχή στο Βέλγιο  όπου στα χασομέρια του παιχνιδιού σταμάτησε με τάκλιν για σεμινάριο τον επελαύνοντα Εζεκίελ.

Μικροτραυματισμοί και λόγοι rotation τον κράτησαν εκτός 11άδας στα 90λεπτα με Λεβαδειακό, Πανιώνιο και παρουσιάστηκε βαρύς στη Μυτιλήνη, θυμίζοντας το άθλιο περσινό ματς με τον Πανιώνιο, όπου Αραβίδης/Κολοβός τον εξέθεσαν. Ο Αναστασίου τον αντικατέστησε στο β΄ μέρος, φέρνοντας πίσω τον Μέντες (του μόνου χαφ που προσπαθούσε να παίξει κάθετα) κι η ομάδα έχασε ένα στήριγμα στην κυκλοφορία της.

Έχοντας βαρύ κορμί ο πρώην μπακ της ΑΕΚ (που με το τρομερό ντεμαράζ θετικών εμφανίσεων του β΄ γύρου έδειχνε έτοιμος για εθνική) θέλει ενδεχομένως περισσότερο χρόνο να «στρώσει», στο προηγούμενο πρωτάθλημα π.χ ο Αναστασίου τον είχε στον «πάγο» δύο μήνες, μέχρι να τον επανεμφανίσει κόντρα στον Εργοτέλη, τέλη Οκτώβρη, όπου ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ σκόραρε με δυνατή κεφαλιά. Για να δούμε φέτος…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.