Ποδόσφαιρο

Η ατυχία με τους επιθετικούς

Η ατυχία με τους επιθετικούς

Η απειρία Κλωναρίδη, Καρέλη κι η μη ετοιμότητα Πέτριτς επιτρέπουν στους Ρώσους και ιδίως στον... σιτεμένο τους πορτιέρο να σκέφτονται ότι το βράδυ της Πέμπτης θα περάσει με μικρή πίεση.

Το δυστύχημα είναι πως αυτή την εποχή οι επιθετικοί της ομάδας δεν πατούν τόσο γερά ώστε να ανησυχήσουν τον 40χρονο (!) «γεματούλη» (90 κιλά, 1.88 ύψος) Αρμένη τερματοφύλακα των αντιπάλων, Ρομάν Μπερεζόφσκι.

Κρίνοντας τις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ (17 τελικές, 10 κόρνερ υπέρ), τον Λεβαδειακό (16 τελικές), τον Πανιώνιο (18 τελικές), την Καλλονή (12 τελικές) εύχεσαι κάποιος από τους μικρούς να βρεθεί σε καλή βραδιά ή ο Πέτριτς θυμηθεί τις νύχτες δόξας του στα ευρωπαϊκά κύπελλα με τις φανέλες Αμβούργου και Βασιλείας.

Ειδικά στο γερμανικό λιμάνι τις σεζόν 2009-2010 έκανε θραύση στο ΟΥΕΦΑ σκοράροντας 15 φορές σε 27 συμμετοχές. Είναι ο πιο περπατημένος παίκτης του ρόστερ στο θεσμό κι ευλόγως οι απαιτήσεις από αυτόν είναι υψηλές μεθαύριο, ασχέτως αν από θέμα δυνάμεων φαντάζει ιδανικός να περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή κι όχι να ξεκινήσει βασικός.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version