ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Να γίνουμε οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων»

Τις πρώτες ημέρες στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ανέλυσε η Σοριάνα Πατσέκο με συνέντευξη που παραχώρησε στην «Πράσινη».

«Να γίνουμε οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων»

Παράλληλα η έμπειρη πασαδόρος, τόνισε πως ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ώστε να καταφέρει να κατακτήσει τίτλους και επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες της εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό:

«Μου αρέσει πολύ στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Είμαι μόνο λίγες ημέρες στην Ελλάδα, όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου φαίνονται πολύ καλοί και είμαι σίγουρη πως μέρα με τη μέρα θα γνωριστούμε με τις νέες μου συμπαίκτριες και θα γίνουμε σύντομα μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων».

Για την συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Ρούση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιώργο Ρούση για την επιλογή του να με φέρει στην ομάδα. Ξέρω πως ήταν στο Μαρκόπουλο πριν από δύο χρόνια όταν ήταν να έρθω, όμως η μεταγραφή μου τελικά δεν είχε ολοκληρωθεί και δεν είχαμε συνεργαστεί. Ωστόσο ξέρει την πρόοδό μου τα τελευταία χρόνια, τόσο στο πρωτάθλημα της Σουηδίας που ήμουν, και αναδείχθηκα καλύτερη πασαδόρος, όσο και στην Εθνική ομάδα της χώρας μου, που προσφάτως κατακτήσαμε την δεύτερη θέση και πάλι διακρίθηκα».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας:

«Θα κάνω ότι μπορώ για να μπορέσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να οδηγήσω τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται. Φυσικά χρειαζόμαστε χρόνο για να «δέσουμε» σαν ομάδα και να ταιριάξουμε, όμως με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και μάλιστα πιο σύντομα από το αναμενόμενο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.