ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκοράρουν αρκετά οι Ρώσοι

Με Κουράνι, Βαλμπουενά μπροστά, η Ντιναμό μπορεί να σε «σκοτώσει» αν σε βρει μπόσικο γι αυτό ο προπονητής σκέφτεται αλλαγές στα μετόπισθεν.

Σκοράρουν αρκετά οι Ρώσοι

Η Ντιναμό έρχεται αεράτη στην Λεωφόρο, ποντάροντας στην εμπειρία των σταρ της (Βαλμπουενά, Κουράνι) για να πάρει αποτέλεσμα. Κρίνοντας την αδυναμία του ΠΑΟ να κρατήσει σκορ (τι να κρατήσει δηλαδή, αφού σε κάθε παιχνίδι «κυνηγά»), ευλόγως δημιουργούνται ανησυχίες τσεκάροντας τα στατιστικά των Μοσχοβιτών. Δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Λίγκα τους με 18 γκολ σε 7 ματς, αλλά και άμυνα που δεν την λες απροσπέλαστη (9 τέρματα παθητικό).

Ο Γάλλος Βαλμπουενά, ο Γερμανός Κουράνι κι ο Ρώσος Κόκοριν με 10 γκολ (2+4+4) είναι αυτοί που σέρνουν το χορό στην εμπροσθοφυλακή, με το ρεπορτάζ ν’ αναφέρει ότι ο Αναστασίου σκέφτεται αλλαγές στα μετόπισθεν (Μέντες σέντερ μπακ, Τριανταφυλλόπουλος αντί Μπούρμπου). Μιας και πιάσαμε την αμυντική λειτουργία στη ΣΥΝΟΛΙΚΗ αφέλεια ωφείλεται το γεγονός ότι ο κυπελλούχος έχει δεχθεί αρκετά τέρματα. Εν αντιθέσει με πέρσι που στο ξεκίνημα τα βάζαμε με την στατικότητα των σέντερ μπακ και του γκολκίπερ στις στημένες μπάλες τώρα τα πιο πολλά σφάλματα γίνονται εκτός περιοχής.

Με τον Πανιώνιο π.χ ο Τασουλής καλύπτει μια απόσταση 30 μέτρων χωρίς ο Μπούι να του κάνει τάκλιν, πριν σερβίρει δεξιά όπου ξεκινά η φάση για το 0-1. Με την Σταντάρ κανείς δεν παρενοχλεί στον άξονα τον Ντε Καμάργκο που βγάζει τον Μπόμπο στην πλάτη του Κουτρουμπή. Το 1-2 είναι ευθύνη του «30» αφού απουσιάζει από την θέση του. Στο 1-0 της Μίντιλαντ η μπάλα σκάει ανάμεσα σε τέσσερις (!) «πράσινους» πριν πάει στα δίχτυα! Με την Καλλονή γίνεται η γκάφα εκτός περιοχής από τον Κουτρουμπή! Μόνο στο γκολ του Λεβαδειακού υπάρχει σοβαρή ευθύνη του κέντρου άμυνας αφού εκεί που πηδά ανενόχλητος ο Κώτσιος πιάνει όλους τους οπισθοφύλακες σε λήθαργο βαρύ! Με τη Ντιναμό το επίπεδο της κλάσης ανεβαίνει, άρα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.