ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Αναθέματα και μπράβο

Η Adidas συγκέντρωσε τα μπράβο για την καλαίσθητη εμφάνιση του Εξάστερου αλλά και έντονη δυσαρέσκεια για τα...εκτρώματα του ποδοσφαίρου.

Αναθέματα και μπράβο

Χαζεύαμε τις φωτογραφίες της καινούργιας φανέλας της μπασκετικής ομάδας (πολύ όμορφες, το μόνο που μας χαλάει είναι το τριφύλλι σε σμίκρυνση) και σκεφτόμασταν πως η ίδια εταιρεία (Adidas) κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών αναθέματα και μπράβο.

Ο λόγος γίνεται για τις εμφανίσεις του ποδοσφαίρου που μάλλον «ξεπετάχτηκαν» αφού φέτος είναι η τελευταία χρονιά συνεργασίας της πολυεθνικής με τον σύλλογο, άλλωστε ειπώθηκε ότι προτίμησαν τον Ολυμπιακό για το μέλλον. Οι τωρινές φανέλες, πάντως, είναι -κατά την ταπεινή μας άποψη- από τις πιο απωθητικές των τελευταίων ετών, ειδικά η μοβ (!) αλλά και η άσπρη που ντεμπουτάρισε στο παιχνίδι της Μυτιλήνης και περισσότερο παρέπεμπε σε Εθνική παρά σε Παναθηναϊκό.

Μιας κι αναφερθήκαμε στο μπάσκετ, το πλάνο ελληνοποίησης που έχει στο νου του ο ιδιοκτήτης εφαρμόστηκε και στην φωτογράφιση της νέας στολής των μόνιμων πρωταθλητών, με Παππά, Μποχωρίδη στα πλευρά του αρχηγού. Η διάδοχη κατάσταση στον «1» βλέπετε, αφού ο μεγάλος Καστοριανός μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση μιας τεράστιας καριέρας.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE