ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Αναθέματα και μπράβο

Η Adidas συγκέντρωσε τα μπράβο για την καλαίσθητη εμφάνιση του Εξάστερου αλλά και έντονη δυσαρέσκεια για τα...εκτρώματα του ποδοσφαίρου.

Αναθέματα και μπράβο | panathinaikos24.gr

Χαζεύαμε τις φωτογραφίες της καινούργιας φανέλας της μπασκετικής ομάδας (πολύ όμορφες, το μόνο που μας χαλάει είναι το τριφύλλι σε σμίκρυνση) και σκεφτόμασταν πως η ίδια εταιρεία (Adidas) κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών αναθέματα και μπράβο.

Ο λόγος γίνεται για τις εμφανίσεις του ποδοσφαίρου που μάλλον «ξεπετάχτηκαν» αφού φέτος είναι η τελευταία χρονιά συνεργασίας της πολυεθνικής με τον σύλλογο, άλλωστε ειπώθηκε ότι προτίμησαν τον Ολυμπιακό για το μέλλον. Οι τωρινές φανέλες, πάντως, είναι -κατά την ταπεινή μας άποψη- από τις πιο απωθητικές των τελευταίων ετών, ειδικά η μοβ (!) αλλά και η άσπρη που ντεμπουτάρισε στο παιχνίδι της Μυτιλήνης και περισσότερο παρέπεμπε σε Εθνική παρά σε Παναθηναϊκό.

Μιας κι αναφερθήκαμε στο μπάσκετ, το πλάνο ελληνοποίησης που έχει στο νου του ο ιδιοκτήτης εφαρμόστηκε και στην φωτογράφιση της νέας στολής των μόνιμων πρωταθλητών, με Παππά, Μποχωρίδη στα πλευρά του αρχηγού. Η διάδοχη κατάσταση στον «1» βλέπετε, αφού ο μεγάλος Καστοριανός μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση μιας τεράστιας καριέρας.

Δημήτρης Στρατής

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

READ MORE

close