ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλό νέο

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο συντονιστής της Ντιναμό και η απουσία του αφαιρεί ένα σημαντικό μπελά από το κεφάλι του Αναστασίου.

Καλό νέο

Καλό νέο για τον Παναθηναϊκό η απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά αφού ο βραχύσωμος Γάλλος χαφ είναι ο «εγκέφαλος» των Ρώσων στον άξονα. Έξι ματς έχει συμπληρώσει στη λίγκα τους ο 29χρονος μέσος και μετρά ήδη πέντε ασίστ/2 γκολ χωρίς να δείχνει το παραμικρό πρόβλημα στην προσαρμογή του, εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για Μεσόγειο που πρώτη φορά στην καριέρα του φεύγει από την Γαλλία με προορισμό την «άγρια» Ανατολή!

Πιθανότατα άμα έπαιζε και στην πρεμιέρα εναντίον της Ροστόφ (όπου οι συμπαίκτες του έκαναν πλάκα, σκοράροντας από το 15΄ ως το 67΄…εφτά φορές!) τα νούμερα του θα ήταν πιο εντυπωσιακά αν κι ήδη οι Μοσχοβίτες λένε «χαλάλι» τα 7.000.000 ευρώ που δαπάνησαν για πάρτη του!

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.