ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τους ξένους… μπορεί

Ενώ στα ματσάκια της Σούπερ Λιγκ ο Θανάσης Ντίνας «κρύβεται», σ' όσα παιχνίδια έχει δώσει η ομάδα με ξένους αντιπάλους είναι από τους διακριθέντες.

Με τους ξένους... μπορεί

Ο Γιάννης Αναστασίου -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- σκέφτεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Θανάση Ντίνα την Πέμπτη. Με τον βραχύσωμο χαφ συμβαίνει το εξής οξύμωρο, στη Σούπερ Λίγκα απέναντι σε ομαδούλες τον βλέπουμε να «κρύβεται» (λίγες φορές ήρθε σ’ επαφή με το τόπι τόσο στην πρεμιέρα όσο και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο), ενώ σε αγώνες με ξένους ήταν από τους πιο ζωηρούς. Τελευταίο παράδειγμα το ματσάκι με τη Βιτορούλ, που κάνει πανέμορφη προσπάθεια τροφοδοτώντας τον Κουτρουμπή στο 1-0, ενώ στην επανάληψη δίνει μια εκπληκτική πάσα στον Κλώναρίδη που χαραμίζει την ασίστ.

Με τους Βέλγους η παρουσία του στην επανάληψη (μαζί με του Καρέλη) λίγο έλειψε να φέρει την μεγάλη ανατροπή, ενώ και με την Μίντιλαντ ήταν αρκετά δραστήριος (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο), δίνοντας μάλιστα την πάσα (με πλήρη περιστροφή του κορμού του) από την πλάγια γραμμή στον Καρέλη που με την σειρά του σέρβιρε στον Μπεργκ το 2-1! Για να τον δούμε με τους Μοσχοβίτες.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.