ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Θα «πρασινίσει» η Ολλανδία

Εκδρομή στην Ολλανδία οργανώνει η Θύρα 13 προκειμένου να στηρίξει την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόβεν.

Θα «πρασινίσει» η Ολλανδία

Το κόστος της εκδρομής -η οποία περιλαμβάνει διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ πριν το ματς, καμπίνες στο πλοίο και το εισιτήριο του αγώνα- ανέρχεται στα 285 ευρώ!

Το μήνυμα της Θύρας 13 αναφέρει:

«Η Θύρα 13 διοργανώνει οδική εκδρομή για το παιχνίδι με την Αϊντχόβεν στις 23 Οκτωβρίου στην Ολλανδία. Η εκδρομή συμπεριλαμβάνει διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ μετά το παιχνίδι, καμπίνες στο πλοίο και εισιτήριο αγώνα και κοστίζει 285 ευρώ.

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σας για να γράψουμε για μία ακόμα φορά ιστορία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ