ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια…»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο τόνισε ότι οι πράσινοι θα βελτιώνονται συνεχώς όπως πέρυσι.

«Η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια...»

Η ήττα από τη Ντιναμό αντιμετωπίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία από τους «πράσινους», οι οποίοι τονίζουν ότι ότι έχασαν από μία ανώτερη ομάδα και προκύπτον διάφορα στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δηλαδή, η αντίδραση της ομάδας μετά το 0-2, η πολύ καλή εμφάνιση του Δώνη και του Ντίνα.

Ο Αναστασίου είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι «η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια, όπως έγινε και πέρυσι». Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πιστεύει ότι χρειάζεται καλή ψυχολογία στην ομάδα και αυτό έρχεται μόνο με τις νίκες.

Από την πλευρά του, ο Αλαφούζος προβληματίζεται και εκείνος – όπως και ο προπονητής – από τα αρνητικά αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι σιγουριά πως θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση και σύντομα θα δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, γίνεται ήδη μία προεργασία εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για να ενισχυθεί, καθώς υπάρχει μία σκέψη για το αν έπρεπε να γίνουν κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τη SportDay, ο Τάκης Φύσσας έχει προγραμματίσει να φύγει στο τέλος Σεπτεμβρίου, για να πάει στη Γερμανία για επαφές για συνεργασίες σε διοικητικό επίπεδο ή και σε μεταγραφές με συλλόγους, όπως η Λεβερκούζεν και η Μπάγερν Μονάχου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...