ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαυρίας και Αμπέντ

Ο παραγκωνισμός των δύο παικτών στην Αγγλία κάνει ευκολότερη (;) την προσέγγιση για δανεισμό τον Ιανουάριο.

Μαυρίας και Αμπέντ

Ο Γουστάβο Πογιέτ δήλωσε στους Άγγλους ότι είναι ευχαριστημένος από την πρόοδο του Χάρη Μαυρία και πως σύντομα ο νεαρός εξτρέμ θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ζακυνθινός έξτρέμ χρησιμοποιήθηκε πέρσι 149 λεπτά όλα κι όλα σε αγώνες πρωταθλήματος της Σάντερλαντ και στα τέσσερα παιχνίδια η ομάδα του ηττήθηκε, δεχόμενη τρία γκολ από Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Κρ.Πάλας, Γουέστ Μπρόμ.

Γράφτηκε προ ημερών πως ο Παναθηναϊκός κοιτά την περίπτωσή του ενόψει Γενάρη. Αν ο προπονητής του εξακολουθεί να τον αγνοεί, ο δανεισμός του θα είναι ευκολότερος, η περίπτωσή του είναι ίδια με του Μεχντί Αμπέντ που σίγουρα αναπολεί την Αθήνα παίρνοντας ως τώρα απλώς μυρωδιά από ατμόσφαιρα Πρέμιερ.

Ο Αλγερινός είναι συνήθως εκτός αποστολής στη Νιουκάστλ (βρέθηκε στον πάγκο στο 0-0 με την Άστον Βίλα και στην ήττα με 2-0 από τη Μαν. Σίτι), παίζοντας βασικός μόνο στο ματς του Λιγκ Καπ με τη Τζίλιγχαμ, με τον προπονητή του να τον χρησιμοποιεί αμυντικό χαφ (!) πολλά μέτρα πίσω από τα αντίπαλα καρέ, στις πλάτες του φορ Ριβιέρ και των επιθετικών μέσων Ντε Γιονγκ, Ομπερτάν, Ααρονς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.