ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα «μηνύματα» του κόουτς

Ο Μπούι έμεινε εκτός αποστολής ενόψει Πλατανιά. Πέρσι όποτε ο κόουτς έβαζε παίκτες «στον πάγο», αυτοί επανέρχονταν δυναμικά.

Τα «μηνύματα» του κόουτς

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ουασίμ Μπούι για το παιχνίδι με τον Πλατανιά με τον προπονητή να δείχνει την δυσαρέσκειά του στον Ολλανδό για τις… χαμηλές του πτήσεις. Θυμηθήκαμε ότι και πέρσι στο παιχνίδι της Κρήτης ο κόουτς είχε αφήσει για πρώτη φορά στον πάγκο τον Εμίρ Μπαϊράμι περνώντας «μηνύματα».

Το συνηθίζει ο 40χρονος προπονητής να βγάζει παίκτες από το βασικό σχήμα, π.χ ο Στέφανος Καπίνο ούτε που κατάλαβε πως από αναντικατάστατος έγινε ρεζέρβα, ο μικρός δούλεψε και μετά τα Χριστούγεννα ήταν-μακράν του δεύτερου- ο κορυφαίος πορτιέρο της Λίγκας.

Ομοίως κι ο Γιώργος Κουτρουμπής που ξεκίνησε βασικός τη σεζόν πέρσι στο πλευρό του Γκόρντον Σίντενφελντ, ο Αναστασίου δεν του συγχώρεσε τις γκέλες με Πανιώνιο, Βέροια κι έτσι κάναμε να δούμε τον πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ κανά δίμηνο, ώσπου μπήκε αλλαγή και σκόραρε στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.