ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντίνας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Στην ψυχολογική ανάταση επικεντρώθηκε ο Θανάσης Ντίνας, μετά το τέλος του ματς στα Περιβόλια.

Ντίνας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Η απόδοσή του ήταν καθοριστική για να καταφέρει να φύγει με το τρίποντο ο Παναθηναϊκός από την έδρα του Πλατανιά. Ο Θανάσης Ντίνας μετά το τέλος του ματς και με δηλώσεις που παραχώρησε στη Nova, επεσήμανε τα οφέλη που κέρδισαν οι πράσινοι ενώ τόνισε πως πλέον η συνέχεια θα είναι καλύτερη αρχής γενομένης στο ματς του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Θέλαμε να σπάσει η παράδοση στα Χανιά και πιστεύω ότι δείξαμε χαρακτήρα γιατί δεν είχαμε και τα καλύτερα αποτελέσματα τελευταία. Μια τέτοια νίκη όπως ήρθε σήμερα, με ανατροπή, μας βοηθάει όμως δεν έχουμε περιθώρια. Τώρα πρέπει να πάμε στο Βόλο και να κερδίσουμε. Είναι μία διοργάνωση που θέλουμε να κερδίσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό ξέρεις ότι η κριτική είναι καθημερινή, πρέπει να αποδεικνύεις ότι αξίζεις όχι σε κάθε αγώνα αλλά σε κάθε προπόνηση. Την αποδεχόμαστε. Κάνουμε την αυτοκριτική μας και κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γκολ που σημείωσε:

«Είναι κάτι σαν κομπίνα έχουμε πει όταν υπάρχει χώρος στο πρώτο δοκάρι θα γίνει πάσα εκεί και θα προσπαθήσουμε για το γκολ. Εκεί είναι και θέμα πως θα έρθει στο πόδι η μπάλα. Ήρθε καλά και πέτυχα το γκολ».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται:

«Φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά και για μένα και για την ομάδα, νομίζω ότι φέτος φτάνω πιο κοντά στο γκολ πατάω πιο πολύ περιοχή και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σε ένα παιχνίδι παίζω στην γραμμή, σε άλλο συγκλίνω πιο μέσα. Δεν έχει σημασία πως θα παίξεις. Αλλά να είσαι κοντά στην περιοχή και να εκτελέσεις».

Για τα αμυντικά κενά της ομάδας που παρουσιάζονται στα ματς:

«Το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν. Όταν γίνονται τέτοιες φάσεις και δέχεσαι γκολ είναι και θέμα τύχης όχι μόνο ικανότητας του αντιπάλου. Εμείς μπορεί να χρειαστούμε πέντε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και ο αντίπαλος να το κάνει αμέσως. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.