ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεργασία Συμμαχίας με τον όμιλο Υγεία

Ανανεώθηκε η συνεργασία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με τον όμιλο Υγεία όπως ανακοινώθηκε.

Συνεργασία Συμμαχίας με τον όμιλο Υγεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα μέλη της Συμμαχία μπορούν μέσω της κάρτας μέλους να απολαμβάνουν πλήθος παροχών όπως απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις αλλά και έκπτωση έως 70% στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας-Ομίλου Υγεία για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.676 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απεριόριστες Δωρεάν Εξετάσεις με το Πρόγραμμα Παροχών των Μελών Το πρόγραμμα προνομίων για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσφέροντας και φέτος σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.

Μέσω της κάρτας μέλους, όλα τα μέλη & οι οικογένειες τους, απολαμβάνουν απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις με έκπτωση έως 70%, και πλήθος άλλων παροχών.

Οι προνομιακές υπηρεσίες υγείας αποτελούν καθοριστικό παράγοντα σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος παροχών, αφού σκοπός της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι να ανταποδίδει έμπρακτα την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.