ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Ενίσχυση ερασιτέχνη από Θ.13

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας το ύψος του ποσού που έδωσε στον Ερασιτέχνη, ευχαριστώντας μάλιστα τα μέλη για την έμπρακτη στήριξη τους.

Ενίσχυση ερασιτέχνη από Θ.13

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Θύρα 13 ανακοινώνει ότι από τα διαρκείας του ποδοσφαίρου αλλά και από το παιχνίδι με τη Δυναμό συγκεντρώθηκαν ακόμα 27.740 ευρώ για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Τα χρήματα αυτά έχουν ήδη δοθεί στα τμήματα για την κάλυψη πολλών αναγκών που προκύπτουν καθημερινά.

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο και τα μέλη μας για την κατανόηση και για την στήριξη τους στα διάφορα τμήματα.Ο αγώνας για την αναγέννηση των Ερασιτεχνικών τμημάτων συνεχίζεται!!!

Υ.Γ. Οι μπλούζες για την ενίσχυση του τμήματος πάλης έχουν ήδη βγει και βρίσκονται στους επαρχιακούς συνδέσμους αλλά και στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE