Ποδόσφαιρο

Από τον Ολυμπιακό στη… Νίκη

Από τον Ολυμπιακό στη… Νίκη

Στο παιχνίδι με την άλλη ομάδα του Βόλου, τη Νίκη στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έφερε σε πέρας την αποστολή της, έχοντας μάλιστα και αρκετά κέρδη.

Ο Στιλ, στο ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι έδειξε σταθερότητα, με εξαίρεση 1-2 άσχημες εξόδους. Ο Άγγλος πορτιέρο είχε στο ενεργητικό του και μια πολύ δύσκολη απόκρουση στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και έδειξε ότι μπορεί να υπολογίζεται.

Θετικά σημάδια έδειξε και ο Ουασίμ Μπούι, που δεν είχε δείξει κάτι ιδιαίτερο στις προηγούμενες εμφανίσεις του. Οι φορές που έμεινε εκτός αποστολή έδειξαν ότι του έκαναν καλό, αφού μπαίνοντας ως αλλαγή, έδειξε ορεξάτος, έμπαινε δυνατά στις μονομαχίες ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Σε καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται και ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός δε βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο που μπορεί να φτάσει αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο και εκτίμάται ότι σύντομα θα δείξει τις αληθινές του δυνατότητες.

Οι «πράσινοι» στρέφουν πια την προσοχή τους στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου, όπου θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα. Ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ πιθανό να προφυλάξει τον Ντάνιελ Πράνιτς που αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με μια μικρή κάκωση στο γόνατο.

Από εκεί και πέρα δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι επιστροφές των Σίλντενφελντ, Ζέκα, που έμειναν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν αλλά και των Νάνο, Ντίνα που αν και ήταν στην αποστολή δεν αγωνίστηκαν.

Exit mobile version