ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Απαιτείται ακόμα δουλειά και χρόνος»

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα βόλεϊ ανδρών στα φιλικά, δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε αθλητική εφημερίδα.

Ανδρεόπουλος: «Απαιτείται ακόμα δουλειά και χρόνος»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» επεσήμανε ωστόσο ότι υπάρχουν σημεία στα οποία η ομάδα χρειάζεται δουλειά και χρόνο για να βελτιωθεί.

«Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, η οποία βρίσκεται κάπου στη μέση. Βλέπουμε αρκετά στοιχεία στα οποία πάμε καλά και κάποια όπου απαιτείται ακόμα δουλειά και χρόνος. Κρατάμε την επίθεση και την υποδοχή, αλλά στην άμυνα δεν λειτουργούμε έτσι όπως θέλουμε» σχολίασε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Τέλος, εξήγησε και την σημασία που έχει για την ομάδα η συμμετοχή της στο τουρνουά που διοργανώνει ο Κυζικός Νέας Περάμου: «Έχουμε μπροστά μας τώρα το τουρνουά που διοργανώνει η Κύζικος Νέας Περάμου, όπου θα δώσουμε τρία παιχνίδια τα οποία θα είναι μεγάλο όφελος για μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών μας».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...