ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer Ελλάδος προσφέρουν 10% σε όλα τα είδη (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) και στα τρόφιμα, αποκλειστικά για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 129 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Στα Marks & Spencer κατανοούμε τη σημασία που έχουν η Ποιότητα, η Τιμή, το Service, η Καινοτομία και η Εμπιστοσύνη και υιοθετούμε αυτές τις αξίες σε ό,τι κάνουμε. Μέσα από τη συνεχή καινοτομία, φτιάχνουμε τα δικά μας προϊόντα και προσαρμόζουμε την αγοραστική εμπειρία, ώστε να ευχαριστούνε τους πελάτες μας ανά τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, το πρώτο κατάστημα Marks & Spencer άνοιξε το 1990 και σήμερα διαθέτουμε 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.). Πιστοί στις θεμελιώδεις αξίες μας, προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας ρούχα για όλη την οικογένεια.

Τα Marks & Spencer Ελλάδος προσφέρουν 10% σε όλα τα είδη (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) και στα τρόφιμα, αποκλειστικά για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Η προφορά ισχύει με την επίδειξη της κάρτας μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2014-15 και δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες, προσφορές και εκπτώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ