Ποδόσφαιρο

Ο μπαλαδόρος φαίνεται

Ο μπαλαδόρος φαίνεται

Ο Εμίρ Μπαϊράμι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στο μέλλον, αρκεί να μην έχει θέματα με την μέση του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου του …ταιριάζει του Εμίρ Μπαϊράμι, πέρσι στη Λεωφόρο κατά της ομάδας της Μαγνησίας έβαλε το μοναδικό τέρμα στην πρώτη εν Ελλάδι σεζόν του.

Για την ποιότητα του Σουηδού ουδείς αμφιβάλλει, τον πιστεύει μέχρι παρεξηγήσεως ο προπονητής του (παρότι οι πόνοι στη μέση είναι ότι πιο ύπουλο μπορεί να υπάρξει για αθλητή), ενδεχομένως γι αυτό να μην «καιγόταν» γι άλλο χαφ στις μεταγραφές, θεωρώντας ότι θα έκοβε τον δρόμο του πρώην άσου της Μονακό.

Ο 26χρονος έκανε σούπερ εμφάνιση που θα τον βοηθήσει ενόψει προσεχών δυσκολότερων αναμετρήσεων. Οι πλαγιοκοπήσεις του, τα σλάλομ του (σαν αυτό που κάνει στο 69΄ αφήνοντας πίσω του δύο αντιπάλους), οι «πλαστικές» κινήσεις στον τρόπο που ξεμαρκαριζόταν ή προστάτευε το τόπι χαροποίησαν τον προπονητή και τους φίλους της ομάδας που ένα χρόνο τώρα έκαναν “μαύρα μάτια” να τον δουν.

Ο ποδοσφαιριστής που «μιλά» στη μπάλα φαίνεται, θυμηθείτε την προσπάθεια που είχε στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό με τη Βιτορούλ (με μια περιστροφή του κορμιού του «χάζεψε» δύο αντιπάλους) και το γκολ του στο κύπελλο, όταν με πέντε αντιπάλους μπροστά του, στέλνει τη μπάλα εκεί που πρέπει, με την «στρογγυλή θεά» να έρχεται από ψηλά …στροβιλιζόμενη.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version