ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να το πιστέψει…

Ο Διαμαντής Χουχούμης έχει πόδι-αλφάδι, ταχύτητα, σωματοδομή και απορούμε με την ατολμία του ακόμα και σε ματς με αντιπάλους β΄ διαλογής.

Να το πιστέψει...

Η περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη είναι απ’ αυτές που μπορείς να σχολιάζεις ώρες. Προ διετίας παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ανδρικής ομάδας είχε εντυπωσιάσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, παίζοντας αριστερό χαφ.

Η έλευση του Νάνο κι η ευπάθειά του στους τραυματισμούς δεν του έδωσαν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ωστόσο πήρε μπόλικο χρόνο στο κύπελλο. Παίζοντας ένα ημίχρονο με τον Λεβαδειακό (πριν…τραυματιστεί) στην πρεμιέρα, η μπάλα πήγαινε αρκετά στην αριστερή πτέρυγα όπου ο νεαρός πρόλαβε να κάνει 10 γεμίσματα, πέντε εύστοχες πάσες και να έχει μία εφόρμηση στην αντίπαλη περιοχή με υποψία πέναλτι από τον Κονέ.

Χθες -άγνωστο γιατί- δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, στο ημίχρονο πρέπει να δέχθηκε παρατηρήσεις και στην επανάληψη δύο όμορφες προσπάθειές του από πλάγια για λίγο δεν έγιναν γκολ (αν έπιανε «γεμάτο» το βολ-πλανέ ο Πράνιτς στο 49΄ θα μιλάγαμε για ΤΗΝ γκολάρα).

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιδί έχει καλό πόδι, βλέπει γήπεδο, έχει ταχύτητα και σωματοδομή, παρόλα αυτά δεν διαθέτει αυτοπεποίθηση.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.