ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Απ΄ όλα είχε το μενού

Ο Παναθηναϊκός μετά από καιρό έκανε στο Βόλο ολοκληρωμένη εμφάνιση, παρουσιάζοντας πολλά στοιχεία της περσινής σεζόν. Γράφει ο "Ψυχίατρος".

Απ΄ όλα είχε το μενού

Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά κάτι τα χρώματα, κάτι το όνομά του, κάτι τα υψηλά ιστάμενα άτομα τα οποία συνδέονται μαζί του, έκαναν τους αναπληρωματικούς του Αναστασίου να «λυσσάξουν», βγάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Καμιά σχέση με τους πολυδιαφημισμένους ερυθρόλευκους συναδέλφους τους που …βαριόντουσαν στην Πάτρα κάνοντας μας να γελάμε με τις προ ημερών ατάκες του Κολωνακιώτη παππού για τις τρεις (!) ισάξιες ενδεκάδες!

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε την ομάδα που μετά από καιρό έκανε ολοκληρωμένη εμφάνιση. Απέναντι σε αντίπαλο χαμηλότερου επιπέδου (σάμπως τέτοιοι δεν ήταν Λεβαδειακοί, Πανιώνιοι, Καλλονές και Πλατανιάδες;) το μενού είχε τα πάντα, πλην ευστοχίας στις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Και πλαγιοκοπήσεις είδαμε από Χουχούμη, Μπούρμπο, Μπαϊράμι και κάθετες πάσες (από Μπαϊράμι, Δώνη) και μακρινά σουτ (Πράνιτς, Δώνης, Λαγός) και καλή κυκλοφορία και σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.

Η ομάδα πήρε ηθικό και πάει για το 3/3 την Κυριακή με τη Νίκη που θα αποτελέσει καλή τονωτική ένεση πριν ξεκινήσουν τα ζόρια της επόμενης εβδομάδας με επισκέψεις σε Πορτογαλία, Αγρίνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE